O ambulanță cu pacient s-a răsturnat într-un șanț după impactul cu un taxi!

de | 16.09.2022 09:48 | Știri, Eveniment, Național

Un grav accident rutier a avut loc în cursul serii trecute, în Constanța, acolo unde o ambulanță care se afla în timpul unei misiuni s-a răsturnat într-un șanț după ciocnirea cu un taxi. Conform Digi24, cinci victime au fost implicate în evenimentul rutier, printre ele fiind și un copil.

Minorul era chiar pacient în autospeciala Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care s-a răsturnat. Acesta se afla acolo împreună cu mama sa.

În accident a fost implicat şi un taxi şi au rezultat patru victime: asistenta, şoferul (membri ai echipajului SAJ) şi pacientul, un minor, împreună cu mama. Victimele, conştiente, au fost preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital”, a informat ISU.

Ambulanța care se afla în misiune se îndrepta către spitalul judeţean în momentul impactului.

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România a primit primele doze de vaccin împotriva variolei maimuței!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: