Sâmbătă va avea loc „Ziua de Curățenie Națională” și în Pitești!

de | 16.09.2022 10:56 | Știri, Lifestyle, Pitești

În ziua de sâmbătă, 17 septembrie, va avea loc la Pitești, o acțiune de ecologizare la care oamenii pot participa în mod voluntar numită „Ziua de Curățenie Națională”. Aceasta se va desfășura în cadrul proiectului „Ziua de Curățenie Națională 2022” organizat de Asociația „Let’s Do It, Romania!”.

Acţiunea va avea loc în mai multe zone din oraș: malul râului Argeș (zona Ștrand), pădurea Trivale (zona Cornul Vânătorului – Schitul Trivale), zona Zamfirești-Balotești.

Mai mult de atât, având în vedere că se va participa în mod voluntar, aproape toate școlile și liceele din municipiu și-au anunțat deja implicarea, elevii urmând să ecologizeze curțile școlilor, dar și spațiile din apropierea acestora.

De asemenea, printre participanți se numără și municipalitatea piteșteană, care se va prezenta prin Salubritate 2000 S.A., Salpitflor Green S.A. și Poliția Locală Pitești. Aceștia vor asigura ridicarea și colectarea gunoiului adunat de către voluntari, precum și siguranța participanților la acest proiect.

Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. ,,Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală ,,Let`s Do It World!”, la care s-au alăturat alte 190 de țări de pe mapamond, fiind una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

Natura poate fi mai curată datorită fiecăruia dintre noi!”, anunță Primăria Municipiului Pitești.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) România schimbă PET-ul cu biletul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Salpitflor Green | Trivale