anchetaonline.ro

(VIDEO) România schimbă PET-ul cu biletul!

de | 14.09.2022 21:27 | Știri, Eveniment, Pitești

Campania națională „Schimbă pet-ul cu biletul” vine, din această toamnă, și în Pitești, iar Primăria Municipiului Pitești se alătură acestui proiect.

Începând din această vineri, 16 septembrie, cetățenii orașului Pitești, dar și din alte 64 de orașe din toate județele țării vor avea ocazia de a se deplasa cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri. Această inițiativă vine din partea Asociației Act for Tomorrow și Kaufland România, și va funcționa alături de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde.

În orașul nostru, va avea loc în parcările celor 2 magazine Kaufland situate în: Pitești – Războieni (Str. Exerciţiului nr. 216) și Pitești – Găvana (Str. Nicolae Bălcescu nr. 93).

Astfel, în schimbul 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) aduse la automatele de colectare Tomra din incinta magazinelor Kaufland din toate cele 134 din România, localnicii vor primi un bilet gratuit de transport în comun în schimbul a 5 PET-uri.

Pornind de la succesul campaniei din cele 9 orașe în care a fost realizată în ultimii 2 ani, alături de partenerii noștri am decis să facem un pas înainte către un viitor sustenabil și am hotărât extinderea acesteia la nivel național, în 65 de orașe din toate județele țării.

Hai și tu alături de noi în această vineri și schimbă PET-ul cu biletul!”, informează primăria.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

INA a deschis Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Kaufland | Nicolae Bălcescu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Războieni