„Este duelul dintre două doamne! Eu cred că va câștiga!”

de | 14.09.2022 20:30 | Știri, Județean, Politic

În 2020, pentru prima dată, capitala Muscelului a fost câștigată de o femeie.Venită de pe alte meleaguri și mutată la Câmpulung.

Vedeta Pro TV, Elena Lasconi, a cucerit electorarul și a detronat PSD-ul și pe candidatul acestuia, Ion Țâroiu. După această înfrângere, conducerea organizației social democrate de la Câmpulung a fost preluată de unul dintre liderii județeni ai partidului, deputatul Simona Bucura-Oprescu, care a început să revitalizeze filiala, venind cu oameni noi, dar și cu o strategie de imagine complet diferită.

 

pe elena Lasconi2

 

Deși este foarte puțin probabil ca parlamentarul PSD (în prezent președinte al celei mai importante comisii din Camera Deputaților) să aibă în vizor o schimbare de carieră politică în sensul unui viraj spre funcția de primar, câteva declarații făcute săptămâna trecută de Ion Georgescu, edilul din Mioveni, în emisiunea Politikia.ro sunt de natură să creioneze și această ipoteză:

 

pe SBO campulung2

 

Este duelul dintre două doamne. Este normal ca PSD să dorească recâștigarea Câmpulungului. Cum o știu de ambițioasă (n.r. pe Simona Bucura-Oprescu), dacă își alocă cel mai mult timp pentru zona respectivă, eu cred că va câștiga. Cel mai bine în sondaj stă Simona Bucura-Oprescu, în Câmpulung. Ea e musceleancă. Drept candidat, stă Simona Bucura-Oprescu, iar la partide, PSD-ul. Sunt făcute separat sondajele.”, a declarat primarul Ion Georgescu, în emisiunea matinală moderată de Edi Vasile. Politikia.ro.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Schimbare uriașă! Nu se va mai sta la coadă pentru cazierul judiciar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Elena Lasconi | Ion Georgescu | PSD | Simona Bucura-Oprescu