O explozie a avut loc azi-noapte într-un bloc de locuințe! Patru victime implicate!

de | 20.09.2022 10:18 | Știri, Eveniment, Național

O explozie a avut loc azi-noapte, în jurul orei 03.40, bloc de locuințe din Cluj-Napoca. Evenimentul s-a soldat cu patru victime, una dintre ele fiind și un copil, conform Digi24.

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 03,40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul SMURD. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SAJ”, informează ISU Cluj.

Din fericire, în urma exploziei nu s-a soldat un incendiu iar echipajele medicale au transportat victimele la spital. A fost vorba despre un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 şi 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an.

 

Din fericire, cu toţii prezentau răni superficiale, suferind de asemenea atac de panică. Ulterior, la spital a fost transportat un alt bărbat, care a însoţit copilul.

Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs, însă pagube minore s-au înregistrat şi la apartamentele de la etajul superior. Totodată, la o prima evaluare, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parţial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puţine momente, iar o comisie va stabili cauza exploziei”, a precizat ISU Cluj.

Fto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat găsit mort! Principalul suspect este chiar tatăl său

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca | ISU

Ultimele articole