O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută într-un bar și acasă!

de | 08.01.2023 11:10 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment traumatic pentru o tânără, după ce a fost bătută cu brutalitate de către iubit, într-un bar din municipiul Brașov, potrivit romania24.ro.

Groaza nu s-a terminat, iar ajunsă acasă cu iubitul, aceasta a continuat să fie victima agresiunii.

În urma loviturilor pe care tânăra le-a primit, aceasta a fost transportată la spital. Fata s-a ales cu leziuni traumatice ce vor necesita mai multe zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Brașov s-au sesizat din oficiu.

Astfel, față de actele de violență săvârșite, polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar în conformitate cu prevederile legii prind violența în familie, a fost completat formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se că există un risc iminent, fapt pentru care a fost emis și un ordin de protecție provizoriu. Dat fiind probatoriul existent în dosarul penal deschis, s-a dispus măsura reținerii bărbatului violent, în vârstă de 30 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”, informează Poliția Brașov.

Totodată, instanţa a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, pe numele agresorului, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru două infracțiuni de violență în familie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Foto descriptiv.
Sursa foto: Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu s-a asigurat și a provocat un accident în lanț! 5 mașini implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: