anchetaonline.ro

O fetiță de 2 luni a murit după ce sora ei de 1 an i-a înfipt o foarfecă în cap!

de | 04.11.2022 09:20 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut joi seară, 3 noiembrie, când o fetiță de doar 1 an și-a omorât sora mai mică, în vârstă de 2 luni. Sora mai mare i-a înfipt o foarfecă în cap.

Copila a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală, acolo unde se afla în comă profundă. Ea a fost intubată şi ventilată mecanic, dar a intrat în stop cardio-respirator. Chiar dacă medicii au încercat să o salveze, ea nu a răspuns manevrelor de resuscitare, conform Știrilor PRO TV.

Fetița a fost internată, împreună cu mama sa, în noaptea de luni spre marţi. Organele oficiale de poliţie au fost anunţate de medicii de la Spitalul Judeţean de urgenţă Focşani, conform IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

Bărbat periculos! A amenințat polițiștii cu un cuțit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: