Temperaturile se mențin calde! Maxime între 13 și 22 de grade!

de | 04.11.2022 08:25 | Știri, Eveniment, Județean

Temperaturile calde se mențin în această perioadă. Cerul va fi variabil.

Dimineața și seara, în zonele joase de relief, îndeosebi din centrul, estul și sud-estul teritoriului, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate de tip stratiform și cu totul izolat posibil burniță. În regiunile vestice și nord-vestice, unde local va ploua slab.

De asemenea, și vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Banat și în zona montană înaltă, iar ziua și în partea de sud-est a țării. Temperaturile maxime de astăzi, vineri, 4 noiembrie, se vor încadra în general între 13 și 22 de grade, iar cele minime între13-14 grade.
La munte, valorile termice se vor menține ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, dar cu înnorări și ploi slabe în cursul nopții, pe arii restrânse în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

4000 mc de lemn din pădurile Argeşului pleacă în Republica Moldova

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole