O minoră a ajuns la spital după ce s-a bătut cu o colegă în incinta unui colegiu!

de | 11.10.2022 18:47 | Știri, Eveniment, Național

O bătaie a avut loc, în cursul zilei de astăzi, 11 octombrie, în incinta Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. Neînțelegerea a avut loc între două eleve, iar în urma evenimentului una dintre ele a ajuns la spital, conform Digi24.


Cel care a anunțat incidentul a fost un bărbat, tatăl uneia dintre fete, care a sunat prin apel de urgență la 112, sesizând astfel poliţişti din cadrul Secţiei 3.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, o minoră de 16 ani ar fi agresat-o fizic pe o altă minoră, de 17 ani. Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap”, a informat IPJ Constanţa.

De asemenea, organele de intervenție au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe și au anunțat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Foto descriptiv.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un băiat de 18 ani a ucis un câine cu toporul! Tânărul a fost reținut!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole