anchetaonline.ro

O nouă creșă în județul Argeș!

de | 07.12.2022 10:07 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean, Rural

O nouă creșă a fost inaugurată în județul Argeș, marți, 6 decembrie. Este vorba despre creșa din comuna Bascov, proiect al primăriei pentru care s-a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Creșa este modernă, având o sală de festivități, bucătărie, iar fiecare sală de clasă este dotată cu table inteligente.

Fiind Moș Nicolae, copiii prezenți marți, au primit și daruri.

Cresa Bascov 3 - O nouă creșă în județul Argeș!

Foto CJ Argeș

La eveniment au fost prezenți președintele Consiliul Județean Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu au fost alături de primarul Gheorghe Stancu.

Această creșă este un obiectiv de care comunitatea noastră avea nevoie. Creșa este în curtea grădiniței, iar peste stradă este și școala care a fost reabilitată prin fonduri europene. Astfel am reușit facem un campus. Mă bucur că am reușit ca în doi ani să finalizăm acest proiect”, a transmis Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov.

Felicit autoritatea locală pentru implicare pentru că fără de zbaterea dumneavoastră și a consilierilor locali nu s-ar fi realizat acest lucru. Numai cine crede că ceea ce visează seară a doua zi se și înfăptuiește nu realizează efortul pe care trebuie să îl faci pentru obținerea finanțării. Orice proiect are în spate munca unei echipe. Cert este că sunteți una din localitățile în care sistemul de învățământ a primit ceea ce merita. Dacă țara asta a dus-o prost în ultimul 30 de ani este și pentru că sistemul de învățământ a fost la pământ. Eu vă felicit pentru eforturile pe care le faceți pentru a duce școala la înălțimea la care trebuie să fie întotdeauna” – Ion Mînzînă, președinte C.J. Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Viață în dar! Echipa DTO a donat sânge

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: