Viață în dar! Echipa DTO a donat sânge

de | 06.12.2022 19:47 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești

În luna faptelor bune, echipa de la Dolo Trans Olimp a dorit să contribuie la oferirea celui mai de preț dar: viața. Aceștia au continuat tradiția începută anul trecut, aceea de a dona sânge, pentru care există o cerere nelimitată.

Colegii din cadrul Dolo Trans Olimp s-au reunit astăzi special pentru această acțiune și au mers împreună la Centrul de Transfuzie Sanguină, unde au donat sânge, cu speranța că astfel vor ajuta persoane cu reale probleme de sănătate.

dto 2 - Viață în dar! Echipa DTO a donat sânge

Din păcate, la nivel național avem o criză cronică de sânge, iar această lipsă nu se poate acoperi decât prin bunăvoința semenilor noștri. Când nu există rezerve de sânge intervențiile chirurgicale sunt amânate, bolile se agravează și se ajunge, de multe ori, și la vieți pierdute.

Echipa DTO își dorește ca exemplul lor să fie urmat și de alții, pentru că o singură donare poate salva până la 3 vieți, iar procedura este una simplă și de scurtă durată, de circa 10 minute. Astfel, donarea de sânge poate fi chiar cel mai frumos cadou de aceste Sărbători, pentru cei aflați în suferință.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Propunere. Bani pentru cursuri de prim ajutor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: