anchetaonline.ro

Șef de post- prins beat în sediul Poliției!

de | 06.12.2022 20:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Eveniment halucinant la sediul unui post de Poliție din România! Șeful postului de poliție din județul Olt a fost găsit beat la birou.

Potrivit Observator.tv, acesta se afla în postul de poliție, dar conform graficului era în afara orelor de program. Cu toate acestea, era în uniforma de poliție. El s-a ales doar cu o anchetă disciplinară.

Totul a ieșit la iveală în cursul zilei de luni, 5 decembrie, în urma unui apel la 112, prin care s-a sesizat că la sediul Poliției din Brâncoveni, Olt, polițiștii petrec cu alcool, în uniformă de serviciu. La sediul Poliției s-a deplasat o echipă operativă de la Poliția Slatina și a constatat că șeful de post era sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Brâncoveni s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, în sediul postului de poliție. Din primele verificări s-a constatat faptul că polițistul se afla în postul de poliție, sub influența băuturilor alcoolice, însă, conform graficului, acesta se afla în afara orelor de program”, transmite IPJ Olt.

La scurt timp, colegul său de pahar, polițist într-o localitate vecină, a fost prins în trafic, la volanul autospecialei de poliție. Însă, acesta a refuzat verificarea cu aparatul etilotest, alegându-se cu dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Ulterior, echipa operativă a efectuat un control inopinat al dispozitivului Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, ocazie cu care, pe Drumul Comunal 20, în comuna Strejești, a fost identificată o autospecială de poliție. Conducătorului autospecialei i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge la o unitate spitalicească. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge, fiind continuate cercetările de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.”, adaugă polițiștii din Olt.

Foto Cetățeanul.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Culmea nesimțirii! Un fost polițist a fost arestat după ce a alimentat fără să plătească!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: