A murit Kirstie Alley, cunoscuta actriță din „Uite cine vorbește”

de | 06.12.2022 19:16 | Știri, După subiect, Eveniment

Veste tristă în lumea cinematografică! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de filme și seriale de comedie, Kirstie Alley, a murit. Actrița avea 71 de ani și potrivit familiei s-a stins din viață din cauza unui cancer pe care îl descoperise recent.

A fost înconjurată de cea mai iubitoare familie și a luptat cu putere. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o și mai uimitoare mamă și bunică”, au anunţat copiii acesteia, Lillie Price Stevenson şi William True Stevenson, într-un comunicat pe Twitter.

Kirstie Alley a fost diagnosticată cu cancer de colon și înainte să moară a fost tratată la Moffitt Cancer Center din Tampa, Florida, însă din păcate, tratamentul nu a dat rezultat.

John Travolta, alături de care a jucat în seria de filme „Uite cine vorbește”, a adus un omagiu actriței, postând o fotografie însoțită de un mesaj:

Am avut una dintre cele mai speciale relații din viața mea. Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea”,a scris Travolta.

Actrița era câștigătoare a două premii Emmy datorită rolului din serialul „Cheers” și din „David s Mother”. Kirstie Alley a jucat și în foarte multe filme cunoscute, precum „Uite cine vorbește”, „Star Trek II: The Wrath of Khan” din 1982 sau Drop Dead Gorgeous”.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dumitru Chirleşan – numit administrator neexecutiv al Nuclearelectrica

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nuclearelectrica

Ultimele articole