anchetaonline.ro

O nouă sală de sport școlară în Pitești

de | 31.10.2022 18:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

O nouă sală de sport școlară va fi construită în municipiul Pitești. Luni, 31 octombrie au început lucrările de execuție, aceasta fiind cea de-a patra sală de sport școlară finanțată din fonduri nerambursabile.

Este vorba despre sala de educație fizică a Școlii Gimnaziale Nr.2 – structură a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, de pe Bulevardul Republicii.

Proiectul este derulat și finanțat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SĂLI DE SPORT” al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A., valoarea estimată a investiției fiind de 2.087.541,49 lei fără TVA”, a transmis primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

scoala nr.2 - O nouă sală de sport școlară în Pitești

Foto Facebook

Sala de sport este construită de către asocierea COLEN IMPEX S.R.L. & TOPALIS ENGINEERING S.R.L, iar lucrările ar trebui să fie finalizate în 6 luni.

Va fi construită o sală de sport modernă, cu o amprentă de 388 de metri pătrați, cu teren de baschet, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare.

De asemenea, astăzi, Administrația Domeniului Public Pitești a dat start lucrărilor de dezmembrare a echipamentelor din locul de joacă din Parcul Făget, din Trivale, pentru a începe modernizarea lui.

parc faget trivale - O nouă sală de sport școlară în Pitești

Foto Facebook

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se ia curentul în Pitești și în alte 10 localități din Argeș! Firme și gospodării afectate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: