Teribilist în trafic! Mergea cu 222 de km/h, pe Drumul Expres Craiova-Pitești

de | 31.10.2022 19:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Un șofer de 28 de ani, din Gorj, a fost prins conducând cu o viteză amețitoare pe Drumul Expres Craiova-Pitești, în acest weekend.

Sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități rutiere în trafic, l-au depistat pe bărbat pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, în timp ce mergea cu viteza de 222 km/h, deși limita vitezei era de 120 km/h.

La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 20:15, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, un autoturism, ce circula cu viteza de 222 de km/h. Pe acel un sector de drum limita maximă de viteză este de 120 km/h”, au declarat polițiștii din Olt.

Tânărul a fost amendat cu 2.900 de lei, iar oamenii legii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării pentru 120 de zile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu 5 victime, printre care trei copii, pe drumul Craiova-Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole