Piteșteanul care a încercat să lovească un bărbat cu autoutilitara- reținut pentru 24 de ore

de | 31.10.2022 19:56 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI

În urma scandalului izbucnit duminică într-o parcare din centrul municipiului Pitești, protagoniști fiind doi șoferi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au întocmit dosar penal pentru amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, șoferul care se afla la volanul autoutilitarei, cel care a încercat să îl lovească cu autovehiculului pe rivalul său, a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Pitești.

retinut politie - Piteșteanul care a încercat să lovească un bărbat cu autoutilitara- reținut pentru 24 de ore

Foto IPJ ARGEȘ

Bărbatul care conducea autoutilitara a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Pitești, iar în această seară, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Știre inițială

Un scandal a avut loc, duminică seara, în centrul Piteștiului, în zona localului Pavone.

Potrivit Epitești.ro, în incident au fost implicați doi șoferi, iar la un moment dat situația a degenerat, unul dintre ei având intenția de a-l lovi cu o rangă în cap pe alt bărbat. Mai mult, unul dintre șoferi a fost pe punctul de a fi călcat cu mașina de către „rivalul” său, conform sursei citate.

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 17:30 în legătură cu scandalul din parcare, iar la locul solicitării au ajuns două echipaje din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au identificat una dintre persoanele implicate.

Acum, polițiștii fac cercetări pentru a identica și cealaltă persoană și pentru a lua măsurile legale necesare în acest caz.

Polițiștii efectuează cercetări, în vederea identificării celeilalte persoane, stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Deocamdată, nu se știe din ce cauză a izbucnit acest conflict.

Foto descriptiv Pressalert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mașină cuprinsă de flăcări, în Mărăcineni! Bărbat ars

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole