Un bucureștean beat a băgat un taximetrist și o pasageră în spital, la Pitești

de | 31.10.2022 20:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un accident rutier s-a produs, luni seara, în municipiul Pitești, urcarea spre Craiovei, fiind implicate două mașini.

Potrivit polițiștilor piteșteni, două persoane au fost rănite în urma accidentului.

La volanul unuia dintre autoturisme se afla un bucureștean, în vârstă de 66 de ani, care se deplasa pe strada Mircea Vodă, iar la intersecția cu strada Pătrașcu Vodă, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu o mașină de taxi, condusă de un șofer de 51 de ani, din Pitești. În taxi se afla o pasageră, o femeie de 36 de ani, din Pitești.

În urma impactului, femeia și taximetristul au fost răniți, fiind transporați la spital pentru investigații medicale.

Ajunși la fața locului, polițiștii i-au verificat pe cei doi bărbați cu aparatul etilotest, reieșind că șoferul de 66 de ani, din București, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pentru că valoarea rezultată în urma testării a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, omul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, au transmis polițiștii argeșeni.

La locul solicitării au intervinit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Bărbat prins cu droguri! Avea 7 plicuri asupra lui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: