anchetaonline.ro

Obligații noi pentru utilizatorii Instagram

de | 27.08.2022 20:51 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Noi schimbări vor fi produse la în ceea ce privește vârsta utilizatorilor. Este vorba despre modalitatea în care se face această verificare.

Măsura este luată, după ce compania a observat că foarte mulți utilizatori încearcă să treacă peste regula de vârstă, editând data nașterii pentru a părea că au 18 ani.

Prin urmare, vor fi introduse trei modalități de verificare a vârstei: încărcarea unui act de identitate, să facă un selfie sau să ceară garanția de la trei utilizatori adulți.

Schimbarea vine și în urma criticilor cu care Instagram s-a confruntat de-a lungul timpului, în ceea ce privește siguranța adolescenților. Mai multe state din au anchetat platforma, după experiențele unor copii pe platforma de socializare.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinică privată acuzată de trafic de organe! Aducea ilegal cornee din Italia

Citește articolele pe același subiecte: Instagram | SUA
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: