A picat Instagram! Conturi șterse și probleme de conectare

de | 31.10.2022 22:47 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Aplicația Instagram a picat, în această după-amiază, în toată lumea. Foarte mulți utilizatori s-au plâns că au întâmpinat probleme de conectare, iar alții au spus că au rămas fără conturi, după ce ar fi fost suspendate fără un motiv clar, stârnindu-se astfel o revoltă în rândul acestora.

Mai mult, alte persoane au mărturisit că le-au dispărut, din senin, urmăritorii, cel mai probabil pentru că se numărau printre utilizatorii suspendați.

Suntem conștienți că unii dintre voi întâmpină probleme în accesarea contului Instagram. Ne ocupăm de acest lucru și ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a transmis Instagram pe Twitter, conform Mediafax.

Rețeua Instagram are peste 2 miliarde de utilizatori, fiind al treilea produs Meta, după Facebook şi WhatsApp, care a ajuns la această performanță.

Obligații noi pentru utilizatorii Instagram

Amintim că în urmă cu câteva luni, Instagram a anunțat că va introduce noi modificări în ceea ce privește vârsta utilizatorilor. Este vorba despre modalitatea în care se face această verificare.

Măsura este luată, după ce compania a observat că foarte mulți utilizatori încearcă să treacă peste regula de vârstă, editând data nașterii pentru a părea că au 18 ani.

Prin urmare, vor fi introduse trei modalități de verificare a vârstei: încărcarea unui act de identitate, să facă un selfie sau să ceară garanția de la trei utilizatori adulți.

Schimbarea vine și în urma criticilor cu care Instagram s-a confruntat de-a lungul timpului, în ceea ce privește siguranța adolescenților. Mai multe state din SUA au anchetat platforma, după experiențele unor copii pe platforma de socializare.

Foto Cinco Dias El Pais

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Bărbat prins cu droguri! Avea 7 plicuri asupra lui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instagram | SUA