anchetaonline.ro

O nouă televiziune în România! Ce emisiuni vor fi difuzate

de | 09.12.2022 20:08 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Un nou post TV a apărut în România, de câteva zile începând deja să emită pe una dintre cele mai mari rețele de cablu.

Apariția postului de știri Prima News a fost anunțată încă din această toamnă de grupul media Clever, iar acum a fost lansat. Momentan, noua televiziune poate fi recepționată pe rețeaua de cablu Vodafone, adică fostul UPC, însă, în curând va fi disponibilă și pe rețeaua de cablu Orange, conform paginademedia.ro.

De asemenea, emisiunile pot fi văzute și live, pe site-ul PrimaNews.ro.

Ce emisiuni vor fi difuzate

Postul TV este face parte din lista televiziunilor tematice de știri. Telespectatorii pot urmări jurnalele Focus de la orele 14:00, 18:00, 22:00, dar și talk-show-uri, prezentate de Ciprian Aron (16.00), Alina Manolache (19.00) şi Sabin Gherman (de la 23.00).

O parte din emisiuni sunt preluate și de Profit News, care este parte din grupul Clever, ca și posturile Prima, arată sursa citată.

Foto Capital

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sprijin de la stat: 1.400 lei pentru încălzire. Iată cine îl primește

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: