anchetaonline.ro

Weekendul viitor, toate drumurile duc la “Târgul de Crăciun” Mioveni!

de | 09.12.2022 20:30 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Târgul de la Mioveni, o destinație de neratat, unde Theo Rose va fi mesagerul Crăciunului!

Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Mioveni au pregătit o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Magia Crăciunului va fi prezentă și în acest an în Centrul Civic al orașului Mioveni.

Cea de-a șasea ediție a Târgului de Crăciun de la Mioveni oferă publicului trei zile și trei seri de distracție cu artiști de top, concerte live, spectacole și activități artistice tematice, produse tradiționale, dulciuri cât cuprinde, vin fiert, multă lumină și culoare, alături de surprizele plăcute de care vor avea parte, deopotrivă, atât cei mici cât și cei mari.

Târgul de Crăciun Mioveni 2022 marchează sărbătorile de iarnă din acest an cu un program bogat de spectacole şi concerte tematice în weekendul 16-18 decembrie.

Coruri de copii, artişti şi grupuri vocale ale unor instituții ce promovează creaţia românească tradiţională precum Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, Corala “Sfânta Maria” – Mioveni, Corala “UMF Craiova”, Clubul Elevilor Mioveni și Centrul Cultural Mioveni vor urca pe scena amplasată sub minunata cupolă de ghirlande multicolore care tronează în centrul orașului.

Pe lângă colinde şi cântece tradiţionale, bucuria sărbătorilor de iarnă va fi întregită de super concertul Theo Rose, de recitalurile Emiliei Dorobanțu, de Taraful Cătălin Iancu, Georgiana Neagu & Band, Nicoleta Oancea & Band și Andrei Bănuță & Band.

Sponsorii evenimentului sunt Aldestar Top Transport SRL, Optima și Decathlon.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni