O pensionară din Pitești a dat ANAF-ul în judecată!

de | 29.07.2022 09:20 | Știri, Eveniment, Pitești

.Georgeta Cârciumaru este numele pensionarei din Piteşti care a rămas fără pensia de 1.500 de lei după ce ANAF-ul i-a pus poprire pe contul personal.

Femeia însă, nu s-a dat bătută și își caută de două săptămâni dreptatea la funcționarii de la Finanțe din Piteşti.

Pensionara povestește cum a început agonia. Se pare că autorităţile fiscale i-au pus direct poprie pe cont fără a fi anunțată printr-o notificare. Aceasta nu știa nici de vreo datorie sau de vreo dată anume. Ba mai mult, doamna s-a dus cu toate actele pentru a-și revendica drepturile la ANAF.

Vreau să-mi spună clar ce am de plată şi să oprească din cuponul de pensie. Ei ce fac? Îmi blochează la Casa de Pensii, îmi opresc şi contul la bancă.

Şi-au bătut joc de mine, m-au trimis de la un ghişeu la altul să facă ei calculele să-mi dea o hârtie de care aveam nevoie pentru bancă.

Au stat 2 ore să se uite în calculator, apoi s-a dus la director care mi-a zis că nu se poate, că trebuie să mai vorbească cu colegii. I-am spus: gândește-te bine că m-ai nenorocit.

Eu trebuie să plătesc unde stau, am nevoie de medicamente”, a povestit bătrâna pentru ziarulargesul.ro. De asemenea, pensionara a anunțat că a luat decizia de a merge în instanță.

Sursa: ziarulunirea.ro

Foto descriptiv/ Sursa InfoToday

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fostul arhitect-șef al Primăriei Pitești a intrat în politică!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești