anchetaonline.ro

Încă 2 străzi asfaltate în Bradu. Urmează alte 15 prin ”Anghel Saligny”

de | 29.07.2022 10:00 | Știri, Administrație, Rural

Programul de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Bradu a fost completat cu încă două străzi. Strada Fântânii și strada Principală, nr. 169A – 169S, care face legătura între DJ659 și strada Busuioc, au fost recent asfaltate, după cum a anunțat primarul Dan Stroe. De asemenea, domnia-sa a menționat că au fost aprobate spre finanțare și cele două proiecte depuse în cadrul Programului „Anghel Salignyˮ, și anume „Modernizare drumuri comunale și străziˮ în valoare de 10.093.417,27 lei și „Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamănaˮ în valoare de 20.000.000 lei.

asfalt bradu dan stroe

Vestea cea bună este că ambele proiecte au fost aprobate, urmând ca în viitorul apropiat să semnăm contractele de finanțare și să organizăm procedurile de licitație în vederea atribuirii contractelor.

Proiectul «Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamăna» presupune tubarea canalului care traversează Valea Geamăna, precum și lărgirea și amenajarea străzii cu trotuare, dar și introducerea unei noi rețele de apă și canalizare pe partea dreaptă.

Cel de-al doilea proiect – «Modernizare drumuri comunale și străzi» – vizează 14 drumuri, după cum urmează: str. Busuioc, str. Crivăț, str. Gladiolei, str. Margaretei, str. Nucului, str. Aleea Busuioc, str. Gutuiului, str. Fragilor, str. Matei Gabriel, str. Violetelor, str. Rozelor, str. Frasinului, str. Mesteacănului, str. Mărgăritar.

Această reușită nu ar fi fost posibilă fără efortul susținut al echipei de proiect din cadrul Primăriei Bradu și fără sprijinul conducerii Organizației Județene a PSD Argeș, cărora vreau să le mulțumesc încă o dată și pe această cale.”, a transmis primarul comunei Bradu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu | Geamăna | PSD