O tânără a fost ucisă de iubit cu toporul! Bărbatul susține că a făcut un pariu

de | 16.11.2022 23:01 | Știri, După subiect, Eveniment

O femeie a fost ucisă de iubitul ei cu un topor, după ce cuplul ar fi organizat un picnic în pădure.

Bărbatul, din Marea Britanie, susține că de fapt, ar fi fost vorba despre un pariu făcut de el și iubita lui, neavând intenția de a o ucide. Andrew Burfield, în vârstă de 51 de ani, a declarat instanței că a vrut să țintească o doză de Coca-Cola cu toporul, iar accidental și-a lovit iubita în cap.

Însă, probele contrazic spusele bărbatului, care ar fi săpat un mormânt cu o zi înainte de tragedie, conform Daily Star, iar acolo a îngropat trupul femeii.

Mai mult, potrivit procurorilor, victima a fost lovită de 12 ori în cap. Cu toate acestea, bărbatul spune că nu a fost vorba de o crimă și că femeia nu avea alte răni pe trup.

Am vrut să arunc toporul spre copacul care se afla lângă ea”, a declarat bărbatul.

Ceea ce susține individul este catalogat drept „abdurd” de către legiști și procurori, care spun că bărbatul a stat 42 de minute în pădure, acolo unde a ucis-o și îngropat-o pe tânăra de 33 de ani.

Procesul atacatorului, Andrew Burfield, este în desfășurare în aceste zile, urmând ca instanța să ia o decizie în acest caz.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Georgescu, anunț privind protestul organizat de sindicaliștii de la Dacia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: