anchetaonline.ro

Vine frigul! Ploi, ninsori și temperaturi aproape de îngheț

de | 16.11.2022 21:15 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Național

Vremea se va schimba radical, începând de joi, urmând să se înregistreze o răcire accentuată, potrivit unui anunț făcut, miercuri, de Administrația Națională de Meteorologie.

În cea mai mare parte a țării, temperaturile vor scădea simțitor, iar în centru, est și nord vor fi mai scăzute decât cele normale pentru perioada în care ne aflăm.

Potrivit meteorologilor, o masă de aer rece, din Câmpia Rusiei, va acoperi întreaga țară. Ploile vor fi prezente în regiunile sudice, iar la munte va ninge. În estul Transilvaniei, în Moldova, dar și în nordul Munteniei vor fi precipitații mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare.

Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 2 și 15 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade.

Totodată, vor fi intensificări ale vântului la munte, în special pe creste, unde rafalele vor depãşi 80…90 km/h, iar noaptea local şi temporar şi în zonele joase de relief, în general cu viteze de peste 45…55 km/h.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste uriașă! Ajutor de 700 de lei pentru plata facturilor la energie și gaze

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: