Oamenii străzii și-au improvizat paturi într-o stație de autobuz din Pitești!

de | 15.08.2023 13:14 | Știri, Eveniment, Pitești

Poliția Locală din Pitești a fost sesizată, astăzi, în cursul orei 11.00, de un cetățean, cum că o stație de autobuz a fost acaparată de oameni ai străzii, care au decis să își facă un mic adăpost.

Astazi, in jurul orelor 11.00, la dispeceratul Poliției Locale s a primit un apel de la un cetățean din cartierul Gavana 3, care semnala faptul că pe băncile din fața in fata Pieței, se află mai multe persoane gălăgioase , fără adăpost, care si au adus diverse paturi, perne si obiecte personale, deranjând astfel liniștea si ordinea publică,atat prin imagine, miros, dar mai ales ca obișnuiesc sa consume si alcool.„, transmite Poliția Locală.

pitesti gavana - Oamenii străzii și-au improvizat paturi într-o stație de autobuz din Pitești!

Oamenii străzii au fost alungați de către polițiști.

La fata locului s a deplasat echipajul de la Interventie la Evenimente care i au indepartat din zonă. Reprezentanții Salpitflor Pitesti au curățat zona, înlăturând toate obiectele aduse de persoanele fara adapost in zona respectiva.”, mai informează Poliția Locală.

statie pitesti - Oamenii străzii și-au improvizat paturi într-o stație de autobuz din Pitești!

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii argeșeni au dat 287 de amenzi, în valoare de 72.000 de lei, în ultimele 24 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: