Polițiștii argeșeni au dat 287 de amenzi, în valoare de 72.000 de lei, în ultimele 24 de ore!

de | 15.08.2023 12:21 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni au fost prezenți pentru menținerea ordinii și liniștii publice și descurajarea comiterii de fapte antisociale.

Așadar, polițiștii au legitimat, în cursul zilei de ieri, luni, 14 august, 887 de persoane și au verificat 634 de autovehicule.

În urma celor constatate, organele de lege au aplicat 286 amenzi, în valoare de aproximativ 72.000 de lei, doar în ultimele 24 de ore.

Totodată, au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare, iar 140 de persoane au fost testate cu aparatele etilotest sau Drugtest.

Astăzi, polițiștii vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult, dar și a manifestările prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Curtea de Argeș.

Polițiștii din cadrul IPJ Argeș au transmis recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, a locuințelor, precum și recomandări privind combaterea consumului de droguri.

Totodată, aceștia desfăşoară activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, pentru fluidizarea traficului și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile rutiere și conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost cutremur, în această dimineață, în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole