Vacanța de vară la Muzeul Golești. Urmează tabăra de păpuși tradiționale

de | 15.08.2023 12:25 | Știri, Județean, Lifestyle, Ștefănești

După ce săptămâna trecută s-a încheiat tabăra de bune maniere de la Muzeul Golești, ei bine de luni 21 august începe cea de păpuși tradiționale. Această nouă tabără face parte din seria activităților din această vară dedicate celor mici în cadrul programului ”Vacanța de vară la țară”.

”Cu bucurie, anunțăm încheierea taberei de bune maniere, care s-a desfășurat în acestă săptămână, la conacul Goleștilor. Împreună am explorat arta comportamentului rafinat, inspirându-ne din eleganța și manierele boierilor Golești.

Mulțumim celor care au participat, iar celor care doresc să vină sau să revină la activitățile muzeului, le amintim că, în perioada 21-25 august, va avea loc o altă tabără plină de creativitate, îndemânare și imaginație, anume cea de păpuși tradiționale!”, au transmis cei de la Muzeul Golești la finalizarea taberei de bune maniere.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Se pot înscrie copii de vârstă școlară (minim 5 ani împliniți). Costul este de 5 lei/zi – bilet de intrare la muzeu + 5 lei/zi – bilet atelier de creație. Total: 10 lei/zi/copil. Programul: 8.30-16.00. Copiii sunt așteptați între orele 8.30 și 10.00 pentru începerea activităților.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CUMPĂRĂTURI ONLINE PENTRU DEȚINUȚII DE LA COLIBAȘI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole