E oficial! Bloc cu 40 de locuințe pentru tineri, la Pitești

de | 06.03.2023 15:20 | Administrație, Județean, Național, Pitești, Știri

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit astăzi cu vești bune pentru cetățeni. Alte două obiective de investiții importante pentru infrastructura de locuințe și trafic sunt în linie dreaptă. Aproape 7 milioane de euro, bani nerambursabili, vor fi investiți la Pitești!

Sursă foto. Facebook Cristian Gentea

”Am semnat astăzi, 6 martie 2023, la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, contractele de finanțare prin PNRR pentru:

  • Un bloc cu 40 de locuințe pentru tineri, 3010 mp construiți, în cadrul proiectului ”Construire de locuințe pentru tineri cartier Războieni I, Municipiul Pitești”, valoarea finanțării fiind de 14.000.299,59 lei, inclusiv TVA;
  • 4 loturi ale proiectului ”Extindere sistem de management integrat al traficului”, pentru modernizarea a 30 de intersecții de pe axele rutiere mari din municipiu, cu o valoare a finanțării de 19.619.697,20 lei, inclusiv TVA.

Mulțumesc directorului PNRR din ministerul de resort, Dragoș Buhociu pentru suport! Și, ca de obicei, îi mulțumesc secretarului de stat Vlad Ștefan Niculae, care mi-a fost alături, ca întotdeauna!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Locuințe pentru tineri pe bani europeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole