Oportunități de angajare! Dacă vă căutați un loc de muncă, acum este momentul!

de | 07.05.2024 14:37 | Județean, Administrație

Ageția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Argeș, anunță deschide vineri, 17 mai, a ”BURSEI GENERALE A LOCURILOR DE MUNCĂ”, eveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau celor care doresc să își schimbe locul de muncă. Astfel, de la ora 09:30 în Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș sunt așteptați toți cei interesați să-și găsească un loc de muncă.

Bursa generala a locurilor de munca se va desfășura la Pitești, strada Costache Negri, în Parcul Ștrand, în incinta cortului de evenimente ”EGO Ballroom”, (amplasat langa Stadionul Strand-accesul se face pietonal prin incinta parcului), în  Câmpulung  la  sediul  ALOFM Câmpulung,   B-dul Ion Mihalache, nr. 119, cât  și în Curtea de Argeș, la sediul ALOFM Curtea de Argeș, str. Albești, nr.1, cu începere de la ora 09:30.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor angajați, care pot contribui la succesul activității economice, prin experiența și abilitățile lor, creându-se totodată cadrul propice interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Important pentru angajatori

Evenimentul va avea loc la nivel național și reprezintă o oportunitate pentru angajatori, cât și pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau să se re(orienteze) profesional spre ocupații cu posibilităi mai mari de angajare pe termen mediu și lung. Agenții economici care vor participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Agenții economici interesați sunt invitați de AJOFM Argeș să confirme participarea la acest eveniment până în data de 14 mai, ora 15:00 și pot, de asemenea, transmite  oferta de locuri de  muncă disponibile – Anexa 1A  ( cu specificatia  Pentru  Bursa) astfel: pentru Pitești – la secretariatul sediului   AJOFM  Argeș din Pitești,  str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail  claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro    sau   ajofm.ag@anofm.gov.ro  persoana de contact Claudian Baciu 0761/103332; 0248/222415; pentru Câmpulung – la sediul ALOFM Câmpulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: paul.petrescu.ag@anofm.gov.ro   persoană de contact  Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249; pentru Curtea de Argeș – la sediul ALOFM Curtea de Argeș, str. Albești, nr. 1, sau electronic prin mail:  romica.floroiu.ag@anofm.gov.ro   persoană de contact  Romica Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”9 Mai – zi cu triplă semnificație pentru România”, simpozion la Muzeul Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AJOFM Argeș

Ultimele articole