Peste 350 de misiuni pentru pompierii argeșeni în minivacanța de 1 Mai și Sărbătorile Pascale

de | 07.05.2024 15:11 | Eveniment, Județean

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la peste 350 de misiuni în minivacanța de 1 Mai și Sărbătorile Pascale. Dintre acestea, echipajele SMURD au intervenit în 210 situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Nouă incendii au avut loc în această perioadă în județul Argeș, iar cele mai semnificative pagube s-au înregistrat în localitatea Băiculești, în cazul a două dintre incidente. Unul dintre acestea s-a manifestat într-o gospodărie, unde au ars trei anexe, iar cel de-al doilea s-a produs la un magazin, unde flăcările au afectat un dulap și o fereastră.

De asemenea, în acest interval de timp, pompierii au intervenit și la 22 de accidente, în care au fost implicate 37 de vehicule, salvatorii asigurând măsurile specifice de prevenire ale incendiilor și descarcerare, iar echipajele SMURD și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș asigurând asistența medicală. În urma evenimentelor rutiere 30 de persoane au fost rănite, 16 dintre ele fiind transportate la spital. Din păcate, pentru două victime, implicate în accidentul din comuna Căldăraru, echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Sursa foto: ISU Argeș

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Un nou coleg în echipa pompierilor argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole