Opozantul rus Alexei Navalnîi, declarat decedat

de | 16.02.2024 13:59 | Național, Importante, Lifestyle

Alexei Navalnîi a fost declarant decedat, potrivit celor de Sky News care citează Serviciul penitenciar rus. Astfel, potrivit sursei citate, Departamentul Serviciului penitenciar federal pentru districtul autonom Yamal-Nenets a anunțat decesul criticului și opozantului preşedintelui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, în colonia corecțională nr. 3.

Din informațiile apărute, Alexei Navalnîi s-a simțit rău după o plimbare și și-a pierdut cunoștința, iar medicii au declarat decesul acestuia. ”Au fost efectuate toate măsurile de resuscitare necesare, dar nu au dat rezultate pozitive”, se arată în comunicatul serviciul penitenciar. Potrivit Serviciului Federal Penitenciar, cauzele decesului sunt în curs de stabilire. Avocatul lui Alexei Navalnîi, Leonid Soloviov, a refuzat să comenteze relatarea despre moartea clientului său. Alexei Navalnîi a fost arestat în 2021, după ce s-a întors la Moscova din Germania, unde se recuperase după episodul de otrăvire pe care l-a pus pe seama Kremlinului. De atunci, a fost condamnat la trei pedepse cu închisoarea, în cea mai recentă fiind acuzat de extremism.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe colectarea deșeuri vegetale la Ștefănești. Frunzele și iarba trebuie depozitate în saci

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexei Navalnîi

Ultimele articole