Orașul Mioveni sărbătorește 537 de ani de a prima atestare! Simona Bucura Oprescu sărbătorește alături de cetățeni!

de | 03.07.2022 16:24 | Știri, Eveniment, Mioveni

În aceste zile, orașul Mioveni a sărbătorit 537 de ani de la prima atestare documentară. În toată acestă perioadă, orașul Mioveni a pregătit mai multe evenimente destinate cetățenilor și nu numai.

Astăzi, 3 iulie, a participat și Simona Bucura Oprescu, deputat PSD. Ea a ținut să facă și o postare pe contul său oficiala de Facebook în care a menționat această ocazie.

simona - Orașul Mioveni sărbătorește 537 de ani de a prima atestare! Simona Bucura Oprescu sărbătorește alături de cetățeni!

Am întâlnit în capitala autoturismului românesc și a cercetării nucleare, ca de fiecare dată, oameni deosebiți, dar și #prieteni din localitățile Scoreni și #Măgdăcești (înfrățită cu Mioveni) din Republica Moldova. Au venit cu inima deschisă într-un moment special, pe 2 iulie fiind cinstit Ștefan cel Mare și Sfânt, cel mai longeviv și mai destoinic domnitor al Moldovei, pavăză de nădejde al creștinătății de-o parte și de alta a Prutului. În același registru, președintele Consiliului Județean Ion Mânzînă a dăruit comunității din Mioveni o superbă icoană înfățișându-i pe Sfinții Mari Împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului.

Felicitări organizatorilor pentru manifestări, felicitări cetățenilor pentru implicare și dedicare!

La mulți ani, Mioveni!”, transmite Simona Bucura Oprescu, pe contul său de socializare.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat violent din Ștefănești a intrat peste un vecin în casă! Acesta l-a amenințat și i-a distrus bunurile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Ștefan cel Mare