Un bărbat violent din Ștefănești a intrat peste un vecin în casă! Acesta l-a amenințat și i-a distrus bunurile!

de | 03.07.2022 15:17 | Știri, Eveniment, Județean, Ștefănești

În cursul serii de sâmbătă, 2 iulie, un bărbat a fost agresat de vecinul său, chiar în propria casă, în Ștefănești!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați să intervină printr-un apel telefonic de urgență la 112.

În urma cercetărilor efectuate de către oamenii legii, s-a stabilit că în acea seară, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a intrat peste un vecin în casă și a devenit violent. Inculpatul l-ar fi lovit și amenințat, totodată provocând distrugeri la mai multe obiecte de mobilier.

Organele oficiale au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere. De asemenea, bărbatul de 40 de ani a fost identificat și condus la sediul poliției unde a fost reținut pentru 24 de ore.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

19 câini rămași fără apă sau mâncare pentru zile întregi după ce stăpânul a decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole