anchetaonline.ro

( VIDEO) Autoturism răsturnat la Nămăești! Victima este o femeie de 61 de ani!

de | 03.07.2022 15:22 | Știri, Eveniment, Județean

UPDATE

Din cercetările făcute de către oficialii poliției, s-a stabilit că, în urma accidentului, vctima este o femeie  vârsta de 61 de ani. Aceasta este conștientă și prezintă traumatisme atât la mâna și piciorul stâng, cât și la coloana cervicală.
Femeia era singură în mașină în momentul impactului. Ea a primit ajutor din partea paramedicilor SMURD și a fost transportată la spital

INFORMAȚII INIȚIALE

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, în Namaesti. Este vorba despre un singur autoturism care s-a răsturnat. Din primele informații, o victimă ar fi implicată.
La fața locului se deplasează pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

 

Revenim cu mai multe detalii!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat violent din Ștefăneșri a intrat peste un vecin în casă! Acesta l-a amenințat și i-a distrus bunurile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | SMURD