Un pacient s-a sinucis în secția de Terapie Intensivă!

de | 12.03.2023 09:56 | Știri, Eveniment, Național

Caz șocant în Giurgiu! Un pacient ce era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu s-a sinucis, stirileprotv.ro.

Acesta s-a înțepat de ma multe ori cu briceagul în zona pieptului.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Gostinari, internat pe secţia ATI, a decedat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 9 martie, ora 5.30, bărbatul care se afla deja internat în spital, tot pe secţia ATI, ar fi luat din borseta personală un briceag multifuncţional şi s-ar fi înţepat de mai multe ori, în zona pieptului.

Personalul medical i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul bărbatului”, scrie într-un comunicat de presă, transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii efectuează cercetări.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto spitalmilitarsb.ro

Citiți, de asemenea pe anchetaonline.ro

Accident imens cu peste 40 de TIR-uri și mașini în Ungaria! Printre victime sunt și 3 români

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: