Panică pentru o familie din Vâlcea. S-au trezit cu musafirul nepoftit în baie

de | 22.05.2024 20:46 | Național, Eveniment

În sezonul cald prezenţa şerpilor se înmulţeşte, iar probabilitatea de a-i întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. De o situaţie neplăcută a avut parte ieri, 21 mai,  o familie din Râmnicu Vâlcea care s-a trezit cu un şarpe în baie.

Speriați, oamenii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul. În urma apelului, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fața locului.

Din fericire, echipa de intervenție a reușit să extragă reptila de aproximativ 1.5 metri și să o elibereze în mediul natural.

Jandarmii recomandă cetăţenilor ca în astfel de situaţii să solicite imediat sprijinul autorităţilor prin numărul de urgenţă 112, manipularea reptilelor pe cont propriu putând fi extrem de periculoasă.

După ce șarpele, un exemplar de apă, a fost capturat, acesta a fost eliberat în mediul său natural, departe de zonele locuite, asigurând astfel că nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni. Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri. Manipularea reptilelor poate fi periculoasă, iar intervenția specialiștilor este esențială pentru a asigura siguranța tuturor. În cazul observării unui șarpe sau a altor animale sălbatice în proximitatea locuinței, sunați imediat la 112 pentru a primi ajutorul necesar”, a anunțat Jandarmeria Vâlcea.

Foto: captură video  Facebook IJJ Vâlcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: A umblat la tahograf și s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Râmnicu Vâlcea | Vâlcea

Ultimele articole