Un tânăr de 25 de ani a ajuns după gratii, după ce a atacat din senin o femeie pe stradă

de | 22.05.2024 21:42 | Național, Eveniment

Clipe de groază în Capitală. O femeie a fost atacată din senin de un tânăr de 25 de ani, în plină stradă. Victima a ajuns la spital, iar poliţia a fost sesizată de către unitatea medicală.

Incidentul, care se putea sfârși tragic, a avut loc în cursul serii de 11 mai, în jurul orei 21:00, în timp ce femeia în vârstă de 45 de ani se afla în dreptul unui imobil din Sectorul 2,

Potrivit digi24.ro, cei doi nu se cunoșteau și nici n-au avut vreun conflict.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere și se observă cum agresorul merge în spatele femeii și, din senin, o lovește cu piciorul, ceea ce a făcut ca victima să se dezechilibreze şi să cadă.

În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00.30, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către reprezentanții unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic.

La unitatea spitalicească s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, iar din cercetări, s-a stabilit că, în cursul serii de 11 mai a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce femeia în vârstă de 45 de ani se afla în dreptul unui imobil din Sectorul 2, un bărbat ar fi lovit-o cu piciorul în zona gambei drepte, fără ca cei doi să fi avut vreun conflict, ori să se fi cunoscut”, au transmis reprezentanții Poliției.

În cursul zilei de ieri, 21 mai, tânărul de 25 de ani a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Mărturia femeii

Femeia a declara la Antena 3 CNN că a fost lovită din senin și că nu îl cunoaște pe agresor.

M-a lovit din senin, fără să-l cunosc. Am trecut pe lângă el şi m-a lovit fără niciun avertisment, fără să îmi spună ceva Era calm şi fuma.
Am trecut pe lângă el, am auzit în spate paşi grăbiţi, am apucat să mă întorc parţial şi l-am văzut exact când s-a proptit în piciorul stâng şi mi-a dat un mare şut, de fotbal.

După acest moment nu a fugit. Nu a fugit. S-a întors liniştit şi şi-a continuat drumul. Nu era nimeni pe stradă. Am mers la spital, acolo s-a constatat fractura de peroneu şi spitalul a anunţat Poliţia. A doua zi am depus plângerea. Şi au reuşit să îl prindă.

Şi dacă aveam spray paralizant, nu aveam ce să îi fac, pentru că lovitura a venit din spate”, a declarat femeia lovită, la Antena 3 CNN.

Foto: stirileprotv.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Panică pentru o familie din Vâlcea. S-au trezit cu musafirul nepoftit în baie

 

 

 

 

Sursă foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: A umblat la tahograf și s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole