Panică în centrul Piteștiului! Mascat, un tânăr din Băbana a atacat trei bărbați

de | 17.04.2024 15:22 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 23 de ani, din Băbana, a fost reținut ieri de polițiști, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Argeș, în noaptea de 10 spre 11 aprilie, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în centrul municipiului Pitești, având fața acoperită, tânărul ar fi lovit, cu un obiect contondent, trei bărbați, inducând o stare de teamă și indignare persoanelor din apropiere.

Cazul a ajuns în atenția Poliției, iar tânărul a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

În urma activităților efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri.”, transmite IPJ Argeș

Ieri, 16 aprilie, după administrarea probatoriului, băiatul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 aprilie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursă foto:telegrafonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier în Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | Pitești

Ultimele articole