Paște 2022 în destinația perfectă de vacanță: Transfăgărășan! Vezi ofertele!

de | 19.04.2022 14:17 | Județean, Lifestyle, Național

Oferte tentante pentru o vacanță liniștită de Paște!

Ce poate fi mai reconfortant decât să petreci Sărbătoarea Învierii în mijlocul naturii aflate în plină renaștere. Argeșul are unul dintre cadrele de poveste, Transfăgărășanul, unde te poți destinde și elibera de stres, te poți bucura de priveliști minunate, cu apa limpede a lacului Vidraru mărginită de munții vânjoși, care să îți bucure ochii și sufletul.

valea cu pestii

Un loc cu o panoramă uimitoare este hotelul Valea cu Pești, care pe lângă cazare oferă și o zonă SPA de relaxare, cu piscină, jacuzzi și saună, servicii de masaj, dar organizează și drumeții și offroad prin pădure.

Pentru minivacanța de Paște, Valea cu Pești a pregătit un pachet de 3 nopți, cu toate mesele incluse. Cazarea se face din Vinerea Mare, iar în noaptea de Înviere, după slujbă, oaspeții vor ciocni ouă roșii și un pahar cu vin. Duminica de Paște va fi celebrată așa cum cere o zi de mare sărbătoare: muzica LIVE, dans, preparate speciale și multă voie bună!

Valea cu Pesti oferta Paste

Pentru detalii și rezervări: 0747 119 904

Complexul turistic Valea cu Pesti ****  beneficiază de un amplasament de exceptie, intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, ofera turistilor o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras.

Amplasat intr-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, hotelul se află la numai
» 7 km de Barajul Vidraru
» 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus in circuitele Dracula)
» 38 km de Curtea de Arges,  pe celebrul drum Transfagarasan – DN7C.

Complexul turistic Valea cu Pesti **** are o capacitate totala de cazare de 60 de camere cu spatii destinate serviciilor de agrement, restaurant, seminarii-conferinte. Toate camerele au TV color conectat la un sitem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internationala si aer conditionat.

De asemenea, locația beneficiază de zonă SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi), zonă de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) și o sala multifunctionala.

Oferta hotelului cuprinde serviciile de baza oferite de un complex turistic, cazare si masa, dar ofera si posibilitatea organizarii de seminarii si conferinte, traininguri si diverse evenimente ca team-building, sarbatori de firma, nunti, botezuri, mese festive, inchideri de an, etc.

Noaptea de Înviere în orașul regal, Paștele la Casa Domnească

casa domneasca 1

Și, dacă nu vrei să fugi la munte și să uiți de toată aglomerația urbană, atunci poți petrece Paștele în Orașul Basarabilor, ceea ce îți oferă prilejul de a participa la slujba oficiată la Mănăstirea Curtea de Argeș, capitala Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Pensiunea Casa Domnească este una dintre cele mai cochete unități de cazare, pe care o vei simți, cu siguranță, ca pe a doua ta casă. Oaspeții vor avea parte de bucate gustoase și multă voie bună, indiferent de vârstă.

casa domneasca spa

Curtea generoasă, cu un gazon verde, proaspăt, este primitoare și ideală pentru „băi” de soare, timp cu prietenii și spațiu de joacă pentru cei mici. De asemenea, Casa Domnească are o zonă de SPA, cu piscină, saună și jacuzii perfecte pentru relaxare și încărcarea bateriilor.

Casa Domneasca**** este amplasată chiar centrul orasului Curtea de Argeș, dar intr-o zona patriarhală, înconjurată de multă verdeață si extrem de linistită, pe o colina care da o tinuta impunatoare constructiei, imprima unicitate locatiei noastre. Aici, oaspetii au sentimentul ca sunt intr-o alta lume, mai pura, mai proaspata si lipsita de poluare, dar in acelasi timp incarcata de istorie.

Facilitatile moderne ale casei (piscina acoperita, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, internet wireless, televizoarele LCD), impreuna cu decorurile clasice, semineul si muzica ambientala, fac din Casa Domneasca**** locul ideal pentru odihna si recuperare dupa efectele provocate de stresul omniprezent in viata noastra.

casa domneasca
La Pensiunea Casa Domneasca**** va astepată de Paște o atmosfera plina de caldura si eleganta, creata atat prin decorurile si materialele folosite, cat si de amabilitatea personalul nostru, astfel incat sunteti mereu tentati sa reveniti asa cum o fac cea mai mare parte a oaspetilor nostri care revin acum in calitate de prieteni..

Daca veti alege această destinație pentru vacanța de Paște, suntem convinsi ca veti intelege de ce sloganul locației este „Aici esti rege!”.

În noaptea de Înviere, după slujbă, oaspeții vor fi primiți cu o gustare pascală, iar duminică, în ziua de Paște, vor avea parte de un program special de sărbătoare.

Pentru detalii și rezervări: 0747 119 900

casa domneasca oferta Paste

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A noastră! Piteșteanca alături de care ne simțim la înălțime!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: