Patru muncitori răniți, din cauza unui șofer neatent!

de | 10.08.2023 10:34 | Știri, Eveniment, Național

Un șofer care se uita pe o tabletă în timp ce conducea a fost la un pas să provoace o tragedie, noaptea trecută, la Mediaș.

Conducătorul auto a lovit o platformă elevatoare pe care aflau 4 muncitori.  Oamenii  care se aflau în utilaj efectuau lucrări la înălțime, la rețeaua electrică a troleibuzelor, potrivit Monitorul de Mediaș.

Azi-noapte, în jurul orei 00:42, în urma unei apel prin SNUAU 112, polițiștii Biroului Rutier Mediaș s-au deplasat pe str. Unirii din municipiul Medias, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutierii au constatat că șoferul unui autoturism, 44 de ani, din Harghita, având alte preocupari la volan, intra in coliziune cu un utilaj staționat cu ajutorul căruia se efectuau lucrări la înălțime, la reteaua electrica a troleibuzelor.
Patru muncitori au fost răniți, toți bărbați, in vârsta de 21 de ani (Olt), 56 de ani (București), 48 de ani (Constanta) și 60 de ani (Buzău).
Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările.“, a transmis IPJ Sibiu.

În urma impactului, cei patru muncitori au fost răniți, suferind mai multe traumatisme. Bărbații au vârste cuprinse între 21 și 60 de ani și sunt din Olt, București, Constanța și Buzău. Ei au fost transportați la spital.

Echipajul SMURD a preluat un tânăr de 21 de ani care a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la CPU Mediaș cu un traumatism cranio-cerebral acut. Celelalte trei victime ai fost preluate de echipajele SAJ.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

În acest caz, polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările.

sursă foto monitoruldemedias.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeia de 55 de ani din Leordeni, dată dispărută, a fost găsită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Buzău | Constanța | Harghita | Mediaș | Olt | Sibiu

Ultimele articole