În pelerinaj la Sfântul Munte Athos. Ion Mînzînă: ”Iubirea pentru Dumnezeu se simte la fiecare pas”

de | 14.03.2024 20:18 | Județean, Lifestyle

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, este în aceste zile într-un pelerinaj la Sfântul Munte Athos. Acesta mărturisește, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că se bucură că în aceste zile importante, chiar înainte de intrarea în Postul Sfintelor Paști, se află ”într-un pelerinaj la Sfântul Munte Athos”.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

”Credința în Dumnezeu rămâne una dintre cele mai de preț comori ale neamului românesc.

Mă bucur că în aceste zile importante, chiar înainte de intrarea în Postul Sfintelor Paști, când încercăm să ne smerim, să ne cerem iertare pentru păcatele noastre și să ne curățim trupul și sufletul pentru a primi darul Învierii Domnului, mă aflu într-un pelerinaj la Sfântul Munte Athos.

O mare împlinire sufletească este să îi reîntâlnesc în aceste locuri sfinte, în care iubirea pentru Dumnezeu se simte la fiecare pas, pe călugării români care se nevoiesc și se roagă pentru noi toți și pentru țara noastră”, a fost mesajul postat de Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Poză de album. Ion Mînzînă s-a întâlnit cu Mircea Lucescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă

Ultimele articole