anchetaonline.ro

Pensionare de urgență pentru polițistul fotografiat dezbrăcat pe un câmp, lângă mașina de serviciu!

de | 02.11.2022 14:54 | Știri, Eveniment, Național

Comisarul de poliție din Vaslui care a fost fotografiat dezbrăcat în câmp în Vaslui, lângă mașina de serviciu, s-a pensionat de urgență, conform Digi24.

Potrivit sursei citate, acestuia i s-a oferit acest drept pentru că a fost sincer și a recunoscut totul.

Chiar dacă în imagini apăra doar bărbatul, acesta nu era singur la fața locului. Alături de el era și o colegă de serviciu, tot comisar de poliție. Fotografia, făcută de un bărbat căruia comisarul de poliție i-ar fi făcut, anterior, dosar penal pentru trafic de persoane, a ajuns la șefii de la București, care au cerut imediat o anchetă internă.
După verificări efectuate de către polițiști, comisarul a recunoscut imediat că el este în fotografie. Pentru sinceritatea sa, i-a oferit șansa pensionării de urgență.

 

Foto Sursa vremeanoua.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Cadavrul unui bărbat găsit lângă liniile ferate!

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: