Black Friday 2022. Când încep reducerile la Emag, Fashion Days sau Vivre

de | 02.11.2022 15:03 | Știri, Lifestyle, Național

Black Friday sau Vinera Neagră este una dintre cele mai așteptate zile din an de către toți pasionații de shopping.

Printre magazinele preferate de către români, eMAG se află în topul preferințelor de Black Friday.

În acest an compania a stabilit ziua promoțiilor mult așteptate la data de 11 noiembrie.

Ora la care se va da startul marelui eveniment este cea mai vânată informație de către toți iubitorii de cumpărături însă aceasta, la fel ca și în anii trecuți nu a fost dezvăluită. În general evenimentul începe între 7:00 și 8:00 dimineața.

Ceea ce puteți face pentru a fi pregătiți este să instalați aplicația retailerului, să activați notificările și să urmăriți startul promoțiilor.

 

Black Friday

Foto: startupcafe.ro

 

În ultimii cinci ani eMAG a dat startul cumpărăturilor de Black Friday la ore matinale:

  • 2021 – ora de începere a fost 7:25
  • 2020 – ora de începere a fost 7:37
  • 2019 – ora de începere a fost 7:24;
  • 2018 – ora de începere a fost 6:56;
  • 2017 – ora de începere a fost 6:50.

 

Menționăm faptul că Black Friday 2022 la Altex şi MediaGalaxy a început joi, 27 octombrie şi durează până miercuri, 23 noiembrie.

În ceea ce privește Flanco, reducerile de Black Friday au început la data de 21 octombrie și vor ține până la 30 noiembrie.

 

Pasionații de cumpărături și de modă, trebuie să știe că luni. 7 noiembrie, începe Black Friday la Fashion Days iar reducerile la ABOUT YOU vor avea loc în trei etape: 10-12 noiembrie, 26 noiembrie și în weekendul 27-28 noiembrie.

Persoanele care sunt în căutare de mobilă sau decorațiuni trebuie să știe că pe 11 noiembrie încep reducerile de Black Friday la Vivre și acestea vor dura până la sfârșitul lunii.

 

Reprezentanții Autorității Naționale de Protecția Consumatorului (ANPC) susțin că prețul produselor aflate la reducere trebuie să fie mai mic decât cel practicat în ultima lună.  Aceștia recomandă  verificarea prețului în cadrul mai multor magazine.

Totodată trebuie acordată mare atenție la plățile online: adresa site-ului trebuie să conțină abrevierea „https” (HyperText Transfer Protocol/Secure) şi o pictogramă de lacăt care denotă siguranța site-ului.

Pentru plățile făcute cu cardul, codul PIN al cardului din 4 cifre şi parolele bancare, nu trebuie transmise niciodată.

Conform celor de la Protecția Consumatorilor, produsele cumpărate online pot fi returnate în termen de două săptămâni, fără a oferi vreun motiv şi fără costuri suplimentare.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minivacanță de 5 zile pentru români

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANPC