anchetaonline.ro

Mai multe societăți de pază din Pitești – amendate de polițiști!

de | 02.11.2022 15:43 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilelor de luni și marți, respectiv 31 octombrie și 01 noiembrie, organele oficiale de poliție din cadrul Compartimentelor Sisteme de Securitate piteșteni au verificat modul de organizare a pazei la mai multe societăți de pe raza de competență.
În urma verificărilor și neregulilor constatate de către poliție, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, astfel:

În ziua de 31 octombrie, polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au constatat că reprezentanți unei societăți comerciale, aflată la recontrol, nu au luat măsuri de suplimentare a dispozitivului de pază al obiectivului, cu un agent de securitate, conform Planului de pază și al analizei de risc. În urma celor constatate, a fost aplicată o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform HG 301/2012, fiind acordat un nou termen pentru remedierea deficiențelor.

În ziua de 01 noiembrie, polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au constatat deficiențe la amenajarea de șantier a două societăți comerciale din domeniul construcțiilor, de pe raza de competență, acestea neavând efectuată analiza de risc și neavând asigurate măsuri de pază. Ca urmare a deficiențelor constatate, reprezentanții celor două societăți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare, conform Legii 333/2003, fiind acordat termen pentru remedierea deficiențelor.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pensionare de urgență pentru polițistul fotografiat dezbrăcat pe un câmp, lângă mașina de serviciu!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: