Tragic! Cadavrul unui bărbat găsit lângă liniile ferate!

de | 02.11.2022 13:49 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment șocant a avut loc în cursul zilei de ieri, marți, 1 noiembrie, în Mărășești, județul Vrancea , acolo unde cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apropierea unei linii ferate.

Potrivit IPJ Vrancea, la data de 01 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție T.F. Mărășești au fost sesizați telefonic cu privire la faptul ca la km 215+550 metri, în apropierea liniei de cale ferată, se află o persoană căzută.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului unde a depistat cadavrul unui bărbat. Ulterior, i-a fost stabilită și identitatea.

Din cercetările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi fost lovită de locomotiva unui tren, care circula pe direcția București – Bacău, în seara zilei de luni.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

El e tânărul de 19 ani mort în accidentul rutier din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: