anchetaonline.ro

Percheziții de amploare! Organiza jocuri de poker, fără autorizație

de | 17.03.2023 09:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Percheziții de amploare! Organiza jocuri de poker, fără autorizație

Percheziții desfășurate în București și Ilfov, într-un dosar referitor la organizarea de jocuri de noroc, fără autorizație.

Potrivit cercetărilor, este vizat un bărbat care a organizat din martie 2022 până în prezent jocuri de poker la domiciliul său, în Sectorul 1 al Capitalei, dar și la o altă adresă, proprietate privată din județul Ilfov. Bărbatul cerea o taxă de participare cuprinsă între sumele de 500 și 1.500 lei.

Două mandate de percheziție domiciliară au fosr puse în executare de poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, pe 15 și 16 martie.

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate mai multe seturi de jetoane care ar fi fost folosite pentru desfășurarea jocurilor de noroc, precum și aproximativ 50.000 de lei, 13.650 de euro și 100 de dolari. Oamenii legii au mai ridicat de la organizator sumele de 20.000 de lei și 2.000 de euro.

Bărbatul a fost condus la audieri, urmând să fie dispuse măsuri legale.

Foto descriptiv PariuriX.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un hoț a spart același magazin de 9 ori în șase luni! “Mai bine îi las cheile”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: