anchetaonline.ro

Pompierii argeșeni din nou pe podium la Campionatul Național de Judo

de | 17.03.2023 09:25 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Pompierii argeșeni au urcat din nou pe podium!

pompieri arges judo

Plutonierul adjutant Sorică Dragoș și plutonierul adjutant Oprescu Vlad au câștigat locul I la Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat anul acesta în orașul Călimănești din județul Vâlcea.

Acesta a fost organizat de către Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu ISU, IJJ și IPJ ale județului și la care au participat peste 100 de cadre (polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră).

pompieri arges judo

Colegii noștri, plutonier adjutant Sorică Dragoș din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu și  plutonier adjutant Oprescu Vlad de la Secția de Pompieri Costești, au ocupat Locurile I pe podium la individual, pe categoriile lor de vârstă și greutate.

 

Dragoș a reuşit din nou să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 81 kilograme, +35 ani.

 

Vlad, după ce anul trecut a fost pe Locul al doilea, anul acesta a ajuns tot pe prima treaptă a podiumului, la categoria de +100 kilograme, +35 ani.”

pompieri arges judo

Totodată, prin muncă de echipă, Dragoș și Vlad au ocupat, alături de alți colegi pompieri, Locul II cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

pompieri arges judo

Nu este primul an când ocupă o poziție în primele trei locuri de pe podium și pentru munca depusă și rezultatele obținute avem doar cuvinte de laudă.

Vă felicităm și suntem mândri de voi!” au transmis reprezentanții ISU Argeș.

 

Foto: ISU Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș