Un piteștean de 23 de ani a plonjat cu mașina într-un râu! Este în stare gravă

de | 17.03.2023 09:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Un piteștean de 23 de ani a plonjat cu mașina într-un râu! Este în stare gravă

Un tânăr de 23 de ani, din Pitești, este în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident pe drumul european E 574, în județul Olt.

Incidentul s-a produs joi, 16 martie, în localitatea Negreni. Potrivit primelor cercetări, piteșteanul se deplasa din direcția Slatina spre Pitești, iar la kilometrul 76 al drumului DN 65 – E 574, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed ar fi pierdut controlul asupra direcției și a plonjat în râul Negrișoara.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt a ajuns la fața locului, iar șoferul a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Starea acestuia este gravă.

Accidentul s-a produs pe același drum pe care, în urmă cu o săptămână, patru oameni și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la spital. Trei tineri și tatăl unuia dintre aceștia, au decedat în urma impactului fatal.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Tată și fiu- morți în accidentul de pe DN 65! Mama șoferului vinovat este în spital, intubată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: