Un hoț a spart același magazin de 9 ori în șase luni! „Mai bine îi las cheile”

de | 16.03.2023 20:44 | Știri, După locație, Eveniment

Caz hilar în Italia, acolo unde un hoț a fost complet fidel aceluiași magazin timp de șase luni. Bărbatul a prădatul magazinul deja de nouă ori în perioada menționată anterior.

Chiar proprietarii susțin că ar fi vorba de aceeași persoană, care s-a obșinuit deja să se servească, pe timp de noapte, cu mâncare sau alcool din local, conform Digi24.

Spargerile au început încă din toamna anului trecut. Hoțul este încă în libertate, chiar dacă proprietarii au făcut plângeri de nenumărate dăți la poliție.

„Mai bine îi las cheile. În felul acesta nu provoacă pagube să intre”, a precizat mama patronului pentu Corriere del Veneto.

După o serie de furturi care a avut loc în toamnă localul a fost închis o vreme, dar odată cu redeschiderea lui, în ianuarie 2023, și hoțul și-a reluat activitatea.

Până la acest moment, pagubele se ridică la 15.000 de euro. Suma vine din banii cheltuiți atât pentru repararea geamurilor și ușilor stricate, cât și pentru alimentele și sticlele de băuturi alcoolice care au fost furate, potrivit sursei citate.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Groaznic! Doi argeșeni au căutat și lovit cu mașina un căprior! L-au transportat cu mașina până au fost prinși de jandarmi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole