Percheziții în Argeș și în București la traficanții de droguri!

de | 03.04.2024 20:51 | Județean, Eveniment

Patru percheziții domiciliare au avut loc astăzi, 3 aprilie, în județul Argeș și municipiul București.

Descinderile au vizat trei dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Potrivit cercetărilor, în perioada 2023 – martie 2024, patru persoane ar fi deținut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de canabis (drog de risc), cristal (3-CMC, drog de mare risc) și alphaPHip (substanță psihoactivă), către consumatori din județul Argeș și municipiul București.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat substanță cristalină de culoare albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc, ustensile utilizate la porționarea și consumul drogurilor, telefoane mobile și sume de bani în lei.

Audierile s-au desfășurat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.”, transmite IPJ Argeș

Foto/Video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean prins băut la volan la primele ore ale dimineții

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT

Ultimele articole